972 413608 info@icfred.cat
Papereria ICFred

ICFred SLU és una empresa familiar amb plena vocació de servei. Es va crear el 2012 comptant amb un equip de persones ja consolidat amb un bagatge de més de 20 anys, oferint servei en instal·lacions de Clima, Fred Industrial i Comercial i Hosteleria a les comarques Gironines, Maresme i altres.

Una de les característiques de ICFred SLU, és que disposem de personal tècnic superior propi, el que ens permet poder oferir un servei integral al client, donat que podem controlar tot el procés des del planteig i elaboració de projectes, passant per l’execució i direcció, fins a la posta en marxa, legalització de les instal·lacions d’acord la normativa vigent i les posteriors revisions.

Si del que es tracta és de legalitzar o reformar una instal·lació ja existent, també tenim capacitat tècnica i logística per executar-lo.

Digui’ns quina necessitat te, i farem el possible per trobar-hi una solució!

Al servei del client!

 

Fred Industrial i comercial

Venda, instal·lació, manteniment i reparació de tot tipus de cambres frigorífiques i/o de congelació, murals, semimurals, mobles expositors… al servei de supermercats, botigues, carnisseries, peixateries, obradors, cuines…

Climatització

Venda, instal·lació, manteniment i reparació de tot tipus d’aparells d’aire condicionat. Al servei de tot tipus de negocis i empreses que precisin climatitzar les seves instal·lacions, també quartos fred de cuines.

Sector Hostaleria

Venda, instal·lació, manteniment i reparació de tot tipus de maquinaria i complements d’hostaleria. Al servei de Restaurants, bars, hotels, cuines de càtering, fleques, obradors…

Obres realitzades

Adjuntem llistat d’algunes de les feines i obres realitzades, clicant a cada títol d’obra, s’obrirà un desplegable amb fotos i explicació de què s’ha fet en cada cas.
Servei integral en matèria d’electricitat, gas, aigua i climatització, a nivell industrial i particular (des de la redacció del projecte, fins a la finalització de l’obra, passant per la Instal·lació, Manteniment I Reparació).